onsdag 21 november 2012

lite tjockare för var dag....

...känns det som.

Det är inte överdrivet långt kvar tills Jag blir tvåbarnsmamma, Joel blir tvåbarnspappa och Viktor blir storebror. Inte alls långt är det. 9 veckor om allt går som det ska.

Efter förra förlossningen sa  jag nog aldrig mer flera gånger. Nu sitter jag dock här. Naturean arbetar med mystiska hjälpmedel. Denna gången är jag i valet och kvalet över om det blir naturligt eller inte. Barnmorskan frågade mig första gången jag var där och jag svarade raskt att: Joho! Jag skall försöka föda naturligt. Andra gången hon frågade var jag inte alls lika säker. Tredje gången verkade jag nog så osäker att hon frågade om dessa funderingar upptar mitt hela liv så jag inte  kan tänka på annat.  Nej, det gör det inte. Hon remitterade mig doc till specialistmödravården för att jag skulle få prata med någon som kunde förklara min journal och därefter råda i frågan. Hon trodde dock att hen skulle säga att vi skall försöka med en vanlig men ser vi att det är på g åt samma håll igen så är det "närmare" till kejsarsnitt än till sugklocka. Låter sunt so far...

Ut kommer ju ungen på ett eller annat sätt och får jag bara ha professionella människor runt mig och Joel i handen (slipper föda i hissen på skolan eller på ICA) så kanske jag får vara nöjd.
 Vem vet, han kanske kommer med ett "Plopp!" Vi hoppas lite på det. Ok?

1 kommentar: